Wie zijn wij?

Graveren-Spiegel
Graveren Spiegel is een zelfstandige webshop en handelsnaam van LaserSpiegel.nl

Debbie's Giftshop Purmerend
LaserSpiegel is ontstaan vanuit Debbie's Giftshop, een klein cadeauwinkeltje in het Willem Eggertcentrum te Purmerend dat een begrip was in de wijde omgeving.

Naast heel veel leuke cadeaus, collectables en snuisterijen was de winkel van Debbie ook gespecialiseerd in het (hand)graveren van glaswerk en het etsen en snijden van spiegels.


logo debbies giftshop

Van "Etsen" naar "Laseren"
Medio 2005 werden de milieuregels voor het werken met “ets-vloeistof” aangescherpt en moest er een keuze gemaakt worden om over te stappen naar machinaal graveren of te stoppen met de ets-activiteiten. Na lang wikken en wegen werd er besloten een eerste Lasergraveermachine aan te schaffen en kon het experimenteren beginnen. Eind 2005 was de lasermachine onder controle, waren de resultaten op spiegel verbluffend mooi en noemde we onze spiegels "Laser spiegels"


Van Giftshop naar Webwinkel
Door de zeer positieve reacties van klanten ontstond het idee om de spiegels via internet ook aan de rest van Nederland aan te bieden en was de LaserSpiegel website een feit. In het begin waren er nogal wat problemen met de verpakking, want een spiegel per post versturen had nogal wat voet in aarde, maar al snel waren die ook onder controle en waren ook de internetklanten van LaserSpiegel even enthousiast.logo laserspiegel

Dat "enthousiasme" sloeg over naar landelijke bekendheid doordat onze LaserSpiegel op 13 mei 2007 door Carlo Boszhart getoond werd als "gadget" in de Moederdaguitzending van Life & Cooking.

Eind 2007 bleek de capaciteit van de laser te klein, en moest er overgestapt worden op een grotere machine, die niet echt paste in het zeer beperkte magazijn van de winkel. Daarbij paste de werkzaamheden van LaserSpiegel niet meer in het karakter en binnen de openingstijden van het winkelcentrum en was de winkelruimte te beperkt om LaserSpiegel verder te ontwikkelen. Zo is het besluit gevallen om de winkel, Debbie’s Giftshop, te verkopen en zelfstandig als LaserSpiegel verder te gaan.

Monnickendam
Tegen alle verwachtingen in was de winkel binnen twee weken verkocht en moest er halsoverkop gezocht worden naar een nieuwe locatie. Omdat Debbie recentelijk een stukje aan haar huis had laten bouwen en er achter het huis een ruimte leeg stond, werd er besloten deze ruimte “tijdelijk” in te richten als graveeratelier. En zo is LaserSpiegel, vanaf februari 2008, gevestigd in Monnickendam. Ondanks dat het geen representatief “bedrijfspand” is en het voor ons min of meer “gewoon werken vanuit huis” is geworden, is dat zo goed bevallen, en geeft het naar de klanten toe zoveel flexibiliteit, dat voorlopig niet meer gezocht wordt naar een nieuwe locatie.

Overige informatie:
Telefonisch bereikbaar van Maandag t/m Vrijdag tussen 10:00 - 20:00 uur. Op Zaterdag van 10:00 - 15:00 uur.

Telefoonnummer: 0299.39.73.79

Bezoeken kan uitsluitend op afspraak:
Margrietstraat 1
1141 ET  Monnickendam

E-Mail: info@graveren-spiegel.nl

LaserSpiegel.nl is ingeschreven bij de kamer van koophandel NW-Holland onder nummer 37113982, BTW nummer NL0959-24-300-B.01 LaserSpiegel is in Nederland tevens actief onder de handelsnaam Graveren-Spiegel.nl en wereldwijd onder Spiegel-Gravieren.de, Mirror-Engraving.com, Mirror-Engraving.co.uk en espejo-grabado.com

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top