Wat is de levertijd?

Tijdens de bestelprocedure kunt u kiezen welke afleveringswijze het beste bij u past.

Heeft u haast?
Wij bieden u o.a. een spoedservice, waarbij u uw bestelling binnen 24 uur bij ons op kunt komen halen.

Bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling zelf op te halen, maar heeft u toch haast? Dan is misschien de 48 uursservice met koerierslevering via PostNL een passende oplossing.

De keuzeopties en extra kosten voor de spoedservices worden u tijdens het afrekenproces vanzelf getoond.

 

spoed 48uur

Voor meer informatie over de spoedservices verwijzen wij u naar "Verzendwijze of Afhalen" in het menu "Meer Informatie" en onze "Leveringsvoorwaarden".

Standaard bestelling
Hoeft het allemaal niet zo heel snel, dan is de standaard bestelling de beste en meest voordelige optie. Een standaard bestelling wordt binnen 5 werkdagen door ons geleverd. Conform onderstaande planning:

  • Dag 1:Ontvangst van de door u geplaatste order.
  • Dag 2:Op dag twee controleren wij of we al uw gegevens hebben ontvangen (afbeelding, tekst, etc). Is alles compleet, wordt uw opdracht ingepland voor de ontwerpafdeling.
  • Dag 3:Ontwerp afdeling maakt een digitaal voorbeeld dat wij u ter akkoord toesturen per e-mail.
  • Dag 4:Heeft u akkoord gegeven, controleren wij of uw betaling is ontvangen en wordt uw opdracht gepland voor productie.
  • Dag 5:Laserproces (graveren spiegel) en aflevering conform de door u geselecteerde afleverwijze.

BELANGRIJK: In bovenstaand overzicht zijn wij 100% afhankelijk van uw medewerking. Versturen wij u het digitale voorbeeld op dag 3 en wacht u een aantal dagen met bevestiging, dan schuift het gehele proces een evenredig aantal dagen door.

Een tweede aandachtspunt is uw betaling. Een handmatige overboeking van bijvoorbeeld giro naar bank neemt gemiddeld drie werkdagen in beslag en kan dus voor vertraging zorgen indien uw betaling door ons nog niet is ontvangen. Om die reden adviseren wij onze klanten te betalen met iDeal, Creditcard of PayPal.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Leveringsvoorwaarden

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top