Verzendwijze of Afhalen

Verzenden binnen Nederland
Alle graveeropdrachten (spiegel, glaswerk, fotolijsten, etc) binnen heel Nederland worden verzonden via de pakketservice van PostNL. Conform de leveringsvoorwaarden van PostNL wordt uw opdracht binnen 24 uur na verzending bij u aangeboden. LaserSpiegel.nl is niet aansprakelijk voor uitgestelde levering door PostNL.

logo postnl

Verzenden buiten Nederland
Opdrachten buiten Nederland worden verzonden via het netwerk van PostNL. Voor levering buiten Nederland geldt de standaard leveringstermijn welke PostNL per land hanteert. Voor leveringstermijnen naar diverse andere bestemmingen verwijzen wij u naar de website van PostNL. LaserSpiegel.nl is niet aansprakelijk voor uitgestelde levering door PostNL en/of haar partners.

Track & Trace code
Voor de landen waarvoor PostNL Track & Trace service biedt, kunnen wij u, na aflevering bij PostNL, de verzendcode van uw zending mailen, zodat u via de website van PostNL uw zending kunt volgen. Aanvraag van uw Track & Trace nummer kan per e-mail via info@laserspiegel.nl onder vermelding van uw opdracht/factuurnummer.

Zelf afhalen in Monnickendam
Hoewel wij in het verleden met onze activiteiten gestart zijn vanuit onze winkel in Purmerend hebben wij ons sinds februari 2008 volledig gericht op verkoop via het internet en is LaserSpiegel.nl 100% een internetbedrijf. Wij zijn niet ingesteld op het ontvangen van klanten en maar liefst 98% van onze opdrachten wordt verzonden per post.

Bezoek en het afhalen van spoed opdrachten is uitsluitend op afspraak!

Spoed opdracht 24uur
Wij bieden voor een aantal van onze producten een 24 uursservice, waarbij de opdracht binnen 24 uur en uitsluitend op afspraak bij ons opgehaald kan worden.
24 uursopdrachten kunnen niet verzonden worden per post.

De kosten van onze 24 uursservice zijn afhankelijk van het product/formaat. Tijdens de bestelprocedure, nadat u de producten in het "winkelmandje" heeft geplaatst, krijgt u de keuze voor verzendopties. Hier kunt u de 24 uursservice selecteren en vindt u ook de kosten, indien deze service op het betreffende product van toepassing is.

spoed 24uur

 

spoed 48uur
Spoedopdracht 48 uur

De 48 uursservice is uitsluitend van toepassing op opdrachten die binnen Nederland geleverd worden.

De 48 uursservice is hetzelfde als de 24 uursservice, echter met dat verschil dat uw opdracht direct na productie verzonden wordt als "Pakket met Spoedservice" via PostNL.
De kosten voor deze 48 uursservice bestaan uit de kosten van onze 24 uursservice, plus de kosten van verzending als "Pakket met Spoedservice".

Conform de leveringsvoorwaarden van PostNL dient dat te geschieden op de volgende dag voor 10.30 uur. Voor meer informatie en leveringsvoorwaarden over een "Pakket met Spoedservice" verwijzen wij u naar de website van PostNL.

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top