Graveren-Spiegel Leveringsvoorwaarden

Wij maken een uniek product dat 100% is afgestemd op de wensen van onze klant. Voor de ontvanger zijn onze producten van onschatbare (en vaak van emotionele) waarde. Dat enorme persoonlijke karakter betekent gelijk ook dat het gemaakte product niet meer te verkopen is aan andere klanten en wij het dus niet meer terug kunnen nemen.

Daarom gaan onze producten pas in productie op het moment dat we uw akkoord op het ontwerp en uw betaling hebben ontvangen. Om u de garantie te geven dat het product ook werkelijk naar uw tevredenheid is, geven wij u 100% tevredenheidsgarantie met inachtneming van de volgende regels:

1.   Zodra wij uw bestelling compleet (afbeelding, tekst, etc) hebben ontvangen, maken wij binnen 3 werkdagen een digitale voorbeeldimpressie van uw opdracht en e-mailen het voorbeeld terug aan het e-mailadres dat vermeld is bij de bestelling. Uitzondering op deze procedure is de Mirror of Moments. Vanwege het complexe karakter van ontwerp word de indeling en layout van de Mirror of geheel bepaald en ingedeeld door ons team.
     
2.   U heeft nu alle gelegenheid om het gemaakte ontwerp te controleren en, indien gewenst, door ons te laten aanpassen. Heeft u een aanpassing in layout of tekst, beantwoordt u dan de e-mail waarin wij het voorbeeld hebben verzonden en beschrijf daarin de door u gewenste wijzigingen of correcties. Let op! Wij controleren tekst niet op type- en/of spelfouten.
     
3.   Tot op dit moment heeft u alle gelegenheid om uw bestelling, zonder opgaaf van reden, te annuleren. Ook als u uw betaling al heeft voldaan via één van de directe betaalmethoden (iDeal, Creditcards, etc). In dat geval retourneren wij uw betaling binnen 30 dagen.
     
4.   Is uw digitale voorbeeldimpressie naar wens, beantwoord deze dan met de melding dat u akkoord bent en dat de opdracht in productie kan gaan. Vanaf dat moment controleren wij of uw betaling is ontvangen en wordt uw opdracht binnen 3 werkdagen na akkoord of ontvangst van uw betaling geproduceerd en verzonden. Heeft u gekozen voor een spoedopdracht, worden de punten 1 t/m 4 binnen 1-2 werkdagen afgehandeld (afhankelijk van het type spoedopdracht).
     
5.   U krijgt van ons de garantie dat het daadwerkelijke eindproduct 100% gelijk is aan de layout van de voorbeeldimpressie waarop u uw akkoord heeft gegeven. In het onwaarschijnlijke geval dat er onverhoopt toch een verschil in layout zit, maakt u dan een foto van het eindproduct en mail deze aan ons tezamen met de digitale voorbeeldimpressie waarop u uw akkoord heeft gegeven. U krijgt dan binnen 5 werkdagen van ons bericht met instructies hoe wij dit gaan herstellen of dat wij u een nieuw exemplaar leveren dat wij u doen toekomen via de door u gekozen verzendwijze.
     
6.   Uitzondering op punt 5 zijn steunkleuren. Wij adviseren u, voor bestelling, eerst de informatie over "Kleuren laseren & Steunkleuren" op onze website goed te lezen. Bij steunkleuren zijn wij afhankelijk van spuitbusverf en kleuren kunnen afwijken!
     
7.   Wij verzenden al onze opdrachten in een unieke verpakking en met 100% glasbreukgarantie. Het risico van verzenden ligt bij ons tot het moment dat de zending bij u is afgeleverd. Indien, ondanks al onze goede zorgen, een opdracht met glasbreuk aankomt, voert u dan de procedure uit die op onze website staat beschreven onder “Glasbreuk bij ontvangst" in het menu "Meer Informatie". U ontvangt dan binnen 5 werkdagen, zonder enige kosten, een vervangend exemplaar.
     
8.   In een enkel geval en geheel naar eigen inzicht en vertrouwen, kunnen wij bij een spoedopdracht of bij een opdracht met een vertrouwelijk karakter, afwijken van bovengenoemde voorwaarden en een opdracht eerder verzenden dan dat de betaling van de klant door ons is ontvangen. In geen enkel geval ontslaat dit de klant van de betalings- en afnameverplichting.
     
9.   Al onze producten worden verzonden via erkende transporteurs (post- en/of koeriersbedrijven). Verzending valt altijd onder de leveringsvoorwaarden van de partij waarmee wij uw product verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten, nalatigheid of tekortkomingen van de desbetreffende transporteur.
     
10.   Op foto's, logo's, afbeeldingen of tekst, kunnen auteurs-, portret- of copywriterechten zitten. Alle aansprakelijkheden op bovengenoemde rechten zijn voor de opdrachtgever. Graveren-Spiegel kan niet beoordelen of het door u aangeleverde materiaal uw eigendom is of valt onder bovengenoemde wetgeving. Derhalve accepteert Graveren-Spiegel geen enkele aansprakelijkheid!
     
11.   Graveren-Spiegel behoudt het recht voor om aangeleverd materiaal te gebruiken voor het maken van voorbeelden op haar website(s) en/of reclamedoeleinden! Door het plaatsen van uw bestelling geeft u hiervoor automatisch uw toestemming.
     
     

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top