Hoe dien ik te betalen?

Wij maken een uniek product dat 100% is afgestemd op de wensen van onze klant. Voor de ontvanger zijn onze producten van onschatbare (en vaak van emotionele) waarde. Dat enorme persoonlijke karakter betekent gelijk ook dat een spiegel met uw persoonlijke gravure niet meer te verkopen is aan andere klanten. Om die reden werken wij uitsluitend met vooruitbetaling.

Desondanks staan wij bekend om onze enorme klantvriendelijkheid en zijn wij erkent door het Webshop Keurmerk, waarbij uw belangen en betaling veilig en betrouwbaar gewaarborgd zijn.

Meer informatie over de bescherming die u als klant bij ons geniet, vindt u in onze leveringsvoorwaarden en op de website van het Webshop Keurmerk.

logo webshop keurmerk

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

iDeal
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Dat is dus betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcards
Tijdens het betalingsproces zijn Visa en Mastercard betalingskeuzes waarmee u ons rechtstreeks kunt betalen. Voor betaling met de overige creditcards (o.a. American Express, Discover, etc) kunt u betalen via PayPal.


creditcards

PayPal
PayPal is een online betaalservice. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken. Nadat u uw PayPal-rekening heeft aangemaakt, kunt u eenvoudig betalen met uw e-mailadres.


logo paypal

Betaling per bank (zelf overmaken)
Kiest u voor betaling per bank, dan vindt u alle betalingsgegevens in de factuur/bevestiging die wij direct na het afronden van uw bestelling per -email aan u versturen. Omdat wij uw opdracht pas in productie nemen als uw betaling is ontvangen, kan het zijn dat het productieproces vertraging oploopt bij deze betalingsoptie.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze leveringsvoorwaarden.

 

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top