Uploads

Tot maximaal 3 bestanden
Tijdens de bestelprocedure kunt u maximaal drie (3) bestanden (foto’s, logo’s, etc) uploaden.

Heeft u meer dan drie bestanden, kijkt u hier onder bij "Upload via WeTransfer".

Het uploaden van een bestand tijdens de bestel procedure is een vrij simpele handeling:

upload-123-nl

  • Klik op de button “bladeren”.Er wordt nu een browserscherm op uw lokale computer geopend. Navigeer naar de map waar uw afbeeldingen staan.
  • Kies “Openen” of “Toevoegen” of “OK” (wat uw computer aangeeft) om het bestand toe te voegen.
  • De browser sluit nu automatisch en de bestandsnaam wordt (eventueel voorafgegaan door het locatie-pad) weergegeven in het Upload-vak.

Upload via WeTransfer
Indien u meer dan drie bestanden heeft om te verzenden, slaat u de upload opties 1, 2 en 3 over. Vervolgt u de bestelprocedure en maakt u uw bestelling (zonder uploads) helemaal af.

Nadat u de bestelprocedure heeft afgemaakt, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling met daarin uw order/factuurnummer. Noteer dit nummer en ga naar http://www.wetransfer.nl

Op de "Homepage" van WeTransfer treft u het upload venster aan dat u hier rechts afgebeeld ziet. De procedure werkt als volgt:

  • Klik op de button “+ Voeg bestanden toe”. Er wordt nu een browser-scherm op uw lokale computer geopend. Navigeer naar de map waar uw afbeeldingen staan. En voeg deze toe. Herhaal dit voor elk bestand dat u aan ons wilt verzenden.
  • In het veld “E-mailadres van ontvanger(s)” het e-mailadres van LaserSpiegel (info@laserspiegel.nl).
  • In het veld “Jouw e-mail” uw eigen e-mailadres.
  • In het veld “Bericht” geeft u het order/factuur nummer in dat u vindt in de bevestigingse-mail van uw order, aangevuld met uw naam en adres.
  • Klik op de button “Transfer”.

wetransfer-nl

Belangrijk: Op foto's, logo's, afbeeldingen of tekst, kunnen auteurs-, portret- of copywriterechten zitten. Alle aansprakelijkheid op bovengenoemde rechten zijn voor de opdrachtgever. LaserSpiegel.nl is leidend en kan derhalve niet beoordelen of het door u aangeleverde materiaal uw eigendom is of valt onder bovengenoemde wetgeving. Derhalve accepteert LaserSpiegel.nl geen enkele aansprakelijkheid en worden auteursrechtelijke claims doorgestuurd naar de opdrachtgever!

LaserSpiegel.nl behoud het recht voor om aangeleverd materiaal te gebruiken voor het maken van voorbeelden op haar website(s) en/of reclame doeleinden! Door het plaatsen van uw bestelling geeft u hiervoor automatisch uw toestemming. Indien u hiertegen bezwaar heeft, kunt u dit aangeven in het tekst vak "Opmerkingen".

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top