Tekst

Wilt u ook tekst gegraveerd hebben, geeft u dan in dit vak uw tekst op. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het graveren van tekst. U mag dan ook zoveel tekst opgeven als u wilt.

Maar als advies willen wij u wel meegeven om niet meer tekst op te geven dan er op het gekozen spiegelformaat past. Een gedicht van twee A4-tjes graveren in een spiegel van 10x15cm lukt echt niet.

Maakt u thuis eerst een opzet en stel de paginagrootte van uw tekstverwerker in op het formaat spiegel dat u gekozen heeft. Type dan uw tekst (bij voorkeur in het juiste lettertype) en print deze uit. Zo kunt u zien of de hoeveelheid tekst op werkelijke grootte duidelijk en leesbaar blijft.

De tekst en leestekens die u opgeeft in het tekstvak worden gegraveerd zoals ze door u ingevoerd zijn.

Wij controleren uw tekst niet op taal- en/of schrijffouten.

Heeft u tekst voor meerdere posities, nummer uw tekstregels dan als volgt:

Regel-1: Gefeliciteerd met het 10-jarig jubileum

Regel-2: Aangeboden namens alle medewerkers

Het is uw verantwoording uw tekst goed te controleren zodra u uw digitale voorbeeld ontvangt. Tijdens de opmaak en het zetten van tekst kunnen er letters verloren gaan. Juist daarom sturen wij u vooraf een digitale voorbeeldimpressie ter controle!

Belangrijk: Gebruik het tekstvak uitsluitend voor de te graveren tekst. Aanwijzingen die betrekking hebben op de vormgeving of layout van de tekst, geeft u op in "Opmerkingen".

LET OP: Op foto's, logo's, afbeeldingen of tekst, kunnen auteurs-, portret- of copywrite-rechten zitten. Alle aansprakelijkheid op bovengenoemde rechten zijn voor de opdrachtgever. LaserSpiegel.nl is leidend en kan derhalve niet beoordelen of het door u aangeleverde materiaal uw eigendom is of valt onder bovengenoemde wetgeving. Derhalve accepteert LaserSpiegel.nl geen enkele aansprakelijkheid en worden auteursrechtelijke claims doorgestuurd naar de opdrachtgever!

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top