Mirror of Moments details

Toepassing:
Hier selecteert u wat de toepassing is voor de Mirror of Moments. Dit is belangrijk zodat wij u de juiste begeleidende documenten kunnen toesturen. De uitleg van een receptiespiegel voor een bruiloft heeft natuurlijk een andere inhoud en benadering dan bij een geboorte, verjaardag of condoleance. Selecteer een optie die het beste past bij de gebeurtenis waarvoor u de Mirror of Moments besteld.

Datum:
Indien gewenst kunt u opgeven wanneer de gebeurtenis plaatsvind. Deze datum zal dan tevens in het eind ontwerp worden meegenomen, ter herinnering aan het moment.

Naam 1 en 2:
Deze velden gebruikt u om een naam aan de gebeurtenis te koppelen. Bij een bruiloft zijn dit natuurlijk de namen van het bruidspaar, maar kan ook gebruikt worden om een naam op te geven van de collega die met pensioen gaat of de bedrijfsnaam bij een jubileum of opening, etc. Ook aanvullende teksten (ter gelegenheid van, 25 jarig jubileum, opening nieuwe pand, etc) zijn toegestaan.

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top