Mirror of Moments afbeelding

Een standaard Mirror of Moments bevat uitsluitend handgeschreven berichten van de deelnemers van "het moment". Aangevuld met de naam en datum van "het moment" of overige opgegeven tekst onder naam-1 en naam-2.

Afbeelding:
Het is mogelijk om naast alle handgeschreven berichten ook één of meerdere afbeeldingen in de spiegel mee te graveren.

Omdat de Mirror of Moments gebruikt kan worden voor vele doeleinden, kan ook de inhoud van de afbeelding enorm verschillen. Zo is de meest voorde hand liggende afbeelding bij een huwelijk of huwelijks jubileum een foto van het bruidspaar.

  Standaard-Mirror-of-Moments-receptiespiegel

Maar ook een foto van de kerk waarin het huwelijk voltrokken is, een foto van het bruidsboeket of trouwkaart, zijn afbeeldingen die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Bij een opening van een nieuw bedrijf kan het een foto van het nieuwe pand of het bedrijfslogo zijn. Een afbeelding kan dus een foto, logo, tekening of schets zijn en geheel naar wens af te stemmen op het thema waarvoor de Mirror of Moments gebruikt word.

Zodra u uw bestelling geplaatst heeft zenden wij u een Mirror of Moments kit toe, waarin uit gebreid wordt verwoord hoe alles in z'n werk gaat en hoe u de afbeelding (achteraf) kan aanleveren.

Mirror-of-Moments-receptiespiegel-met-foto

     

 

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top