Eigen spiegel graveren

Vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is om een “eigen” spiegel te graveren. Helaas is dat niet mogelijk. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor een gravure en om dat te bereiken gebruiken wij geen “normale” spiegel.

Onze LaserSpiegels worden speciaal voor ons geproduceerd en zijn op geen enkele manier te vergelijken met een normale spiegel die u in elke bouwmarkt kunt kopen.

Zie het als het vergelijken van een Citroën C1 en een Mercedes. Het zijn allebei auto’s en in beide kom je van A naar B. Maar beide hebben een enorm verschil in comfort, kwaliteit en prestatie.

Onze spiegels hebben een dubbel gereflecteerde spiegellaag, met een speciale coating die over de hele spiegel exact dezelfde dikte heeft en niet meer dan 0,1 mm afwijkt. Daarbij zijn ze gemaakt van extra helder glas en ISO gecertificeerd, en dat maakt ze eigenlijk een beetje de “Mercedes” onder de spiegels.

doorsnede-laserspiegel

 

(klik op de foto's om ze te vergroten)

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top