Nu tot 06-10-2017 20% KORTING!

Maak dierendag vandaag héél bijzonder en laat je leukste dierenfoto in spiegel graveren. Wees wel snel want deze actie loopt t/m vrijdag 06-10-2017! Voer op de "checkout" pagina (onder de betaalwijze) als kortingscode DD2017 in en je 20% word automatisch verrekend!

LaserSpiegel: Foto, logo of tekst in spiegel

Opzoek naar een bijzonder cadeau? Mooi en uniek, met een eigen foto, logo, tekening en/of tekst? Of ben je opzoek naar iets dat, dát éne speciale moment in tijd vastlegt en weergeeft zoals je nog nooit heb gezien? Wat de reden ook is, bij ons ben je aan het juiste adres!

Hét cadeau voor elke gelegenheid

Een LaserSpiegel is hét cadeau voor elke gelegenheid. Zoals geboorte, verjaardag, jubileum of relatiegeschenk. Maar ook voor een liefdesverklaring, huwelijk of als een herinnering aan een dierbare is een LaserSpiegel een uniek cadeau.

Bij LaserSpiegel geloven we in anders denken en met die gedrevenheid hebben wij afgerekend met oude glasbewerkingstechnieken zoals graveren etsen en zandstralen. En zo hebben wij met moderne lasertechnologie onze LaserSpiegel ontworpen.

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top