Automatisch Account

Indien u bij ons een bestelling plaatst, dient u tijdens het afrekenproces aan ons op te geven aan wie we de bestelling moeten verzenden. Deze gegevens worden opgeslagen in de database van onze webshop, wat betekend dat er automatisch een account voor u is aangemaakt.

Welke voordelen heeft een account?
Een account heeft vele voordelen. Zo hoeft u bij een volgende bestelling niet nogmaals opnieuw uw gegevens in te voeren, Maar het belangrijkste voordeel is dat wij u tijdens het bestel en productie proces op de hoogte kunnen houden van de actuele status van uw bestelling.

Zo ontvangt u van ons een status notificatie als wij uw betaling hebben ontvangen, als er een digitaal voorbeeld aan u verzonden is, wanneer uw opdracht is geproduceerd en verzonden. Uiteraard kunt u zelf ook op elk gewenst moment inloggen om de status van uw bestelling controleren.

Tevens kunt u zich aan of afmelden voor onze periodieke nieuwbrief, ontvangt u kortingscoupons, kunt u uw gegevens aanpassen of een eerdere bestelling met één druk op de knop opnieuw bestellen.

Belangrijk: Bij Graveren-Spiegel respecteren wij uw privacy en wij geven u de garantie dat wij uw persoonlijke gegevens, inclusief uw emailadres, nooit zullen verkopen, verhuren, delen of op welke andere manier dan ter beschikking stellen aan derden. Voor meer informatie zie "Privacy & Security"

privacy-and-security

ONTVANG UW KORTINGSCODE!

Vind ons leuk op Facebook, post een Tweet of waardeer ons op Google Plus en ontvang gelijk een kortingscode voor 5% KORTING!

Please make your choice
Discount Coupon Code

Back to top